Προσοχή! Cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για την καλύτερη εμπειρία σας. Αν συνεχίσετε τη περιήγηση, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. OK
9/9

Στο πλαίσιο ενημέρωσης από το Υπ. Υγείας

Στο πλαίσιο υποστήριξης της προσπάθειας περιορισμού των επισκέψεων του συνεργείου μας σε χώρους συνωτισμού και σε οικίες, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλουμε προσωρινά και μέχρι νεότερης ενημέρωσης από το Υπ. Υγείας τις εξωτερικές εγκαταστάσεις κάθε μορφής καθώς και την εξυπηρέτηση πελατών από το φυσικό κατάστημα.


Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις καθημερινές αγορές και παραγγελίες σας εύκολα και με ασφάλεια, 24 ώρες το 24ωρο τόσο με τηλεφωνική επικοινωνία με τα εξειδικευμένα στελέχη μας (για αγορές και τεχνική υποστήριξη) όσο μέσα από το ψηφιακό μας κατάστημα που σας εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των συναλλαγών σας, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Η παραλαβή εμπορευμάτων από το κατάστημα δεν υποστηρίζεται πλέον, με σκοπό τη τήρηση των μέτρων προστασίας.

    _________________________________________________________________________

Ενημέρωση

Tηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 που προβλέπει ο νόμος και σύμφωνα με τις νέες οδηγίες περί λειτουργίας των καταστημάτων σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας αλλά και το εξωτερικό συνεργείο λειτουργούν κανονικά με υπευθυνότητα και ασφάλεια.