Προσοχή! Cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για την καλύτερη εμπειρία σας. Αν συνεχίσετε τη περιήγηση, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. OK
9/9

SwellPro Drones - Επίσημη διάθεση Ελλάδας

05.12.2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την κατακευάστρια εταιρεία SWELLPRO . Η SwellPro διαθέτει τα πρώτα αδιάβροχα Drones παγκοσμίως, ιδανικά για fishing , boating , extreme sports και rescue .

1. Fishing 

Με τον ειδικό απαγγειστρωτή που διαθέτουν μπορείτε να ρίξετε την πετονιά με το δόλωμα στο σημείο που εσείς θέλετε με μεγάλη ακρίβει22. 

2. Boating 

Μπορείτε να τραβήξετε video όλες τις θαλάσσιες δραστηριότητες χωρίς να ανησυχείτε μήπως βραχεί το drone η πέσει στο νερό. Είναι αδιάβροχο και έχει τη ικανότητα αν πέσει και γυρισει ανάποδα μάσα στη θάλασσα να το κάνετε να πετάξει ξανά χωρίς κανένα πρόβλημα .

3. Extreme Sports 

Κάντε το να σας ακολουθεί και να σας τραβάει video σε όλες τις extreme δραστηριότητες σας, ακόμα και με βροχή , μέσα στο ποτάμι, μέσα στη θάλλασα. 

4. Rescue

Σε περίπτωση κινδύνου όπως πχ πνιγμού στη θάλασσα, μπορεί να πάει στο σημείο που υπάρχει άνθρωπος σε κίνδυνο και να πετάξει σωσίβιο, σε σημεία δύσβατα του βουνού , να παέι στο σημείο και να πετάξει κουτί με πρώτες βοήθειες. Σε περιπτωση κινδύνου το δευτερόλεπτο έχει σημασία και σίγουρα ένα drone σαν το SplashDrone 3+ είναι ταχύτερο από τον άνθρωπο. Μπορεί να δώσει τον χρόνο που χρειάζεται στο άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο έως να φτάσει η ομάδα διάσωσης. 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική